Gyalogtúra kisokos

minden, amit a gyalogtúráinkról tudni érdemes

Helyszínek

Gyalogtúráinkat elsősorban belföldre, a Zempléni-hegységbe szervezzük, de alkalmanként a Magas-Tátra és az osztrák Alpok is úticélunk. Minden túra más útvonalat és látnivalót rejt, így elmondhatjuk, hogy meglehetősen sokat láttunk már az elmúlt 15 évben.

Távok

Túráink az úgynevezett "szabadidő sportolók" számára ajánlottak, mely azt jelenti, hogy az átlagosan edzett embereket várjuk programjainkra, akik a napi 6-20 km gyaloglást szinttől függetlenül is gond nélkül teljesítik. Sok a pihenő útjaink során, hosszabb táv esetén pedig opcionálisan rövidebb távot is ajánlunk annak, aki pl. sérült vagy a teljes távot soknak tartja.

Időtartamok

A gyalogtúrák időtartama széles spektrumban mozog, 3 órától 7 óráig tartó tartó időintervallumban szervezzük őket. A hosszabb túrákban több a pihenő és a program, akár látnivalók, várak, épített örökségek, akár gasztronómiai élmények vonatkozásában.

Kiket várunk

Minden túránk az ún. "szabadidő sportolók" számára ajánlott, mely azt jelenti, hogy az átlagosan edzett embereket várjuk programjainkra. Sok a pihenő az utunk során, és hosszabb táv esetén opcionálisan rövidebb távot is ajánlunk annak, aki pl. sérült vagy a teljes távot soknak tartja.

Hozd magaddal

Kényelmes túracipő, időjáráshoz alkalmazkodó réteges öltözet, esőkabát, hátizsák, ivóvíz, szendvics, túrakesztyű, zsebkendő, személyes iratok, napszemüveg, stb.

Nordic Walking botot 40 fő részére tudok biztosítani.

Túra típusok

- Nordic Walking alaptechnika-oktató

- gyógynövény-gyűjtő

- várlátogató

- íz-élmény gyűjtő - "Slow Food"

Készítsd el weboldaladat ingyen!