Kerékpártúra kisokos

minden, amit a kerékpártúráinkról tudni érdemes

Helyszínek

Túráinkat elsősorban a Zemplénben vagy a Bodrogközben szervezzük, de időnként messzebbre is merészkedünk. Évente 1 alkalommal 4 napos, igazi "gasztro" túra keretében tekerjük be az ország egyes tájegységeit, megismerve a térség látnivalóit, épített örökségeit, a legkülönlegesebb íz-élményeket keresve. Ezen programmal érintettük már a Zemplén több tájegységét, Eger környékét és a Nyugat-Balatont is, de célunk az ország minél több tájegységének megismerése.

Hozd magaddal

Kerékpártúráinkat főleg kerékpárutakra vagy kisebb forgalmú aszfalt utakra tervezzük, így átlagos, városi kerékpárokkal is részt vehet rajtuk a túrázó.

A kerékpár bérlés lehetőségét igyekszünk minden esetben megoldani.

Ami még szükséges: időjáráshoz alkalmazkodó réteges öltözet, esőkabát, hátizsák, ivóvíz, szendvics, kerékpáros kesztyű, zsebkendő, hivatalos iratok, kerékpáros sisak, stb.

Időtartamok

3-8 óra/nap a bringatúrák időtartama. Van, amikor csak egy délelőtt tekerünk, hiszen egy fél napba is sok minden belefér, 8 órás túráinkon viszont komolyabb távokat is megtettünk már.

Kiket várunk

Elsősorban hétköznapi, kerékpározást szerető embereket várunk, akiknek olyan programokat és távokat kínálunk - melyek a csapat-élményt, és annak motiváló erejét kihasználva - sok pihenővel és látnivalóval tarkítva sarkallják teljesítményre a túrázót. Kísérő járművünk mindig velünk tart, és segíti azt, aki mégis hamarabb fejezné be a programot.

Távok

Napi 20-80 km a túrák távja, mindig az aznapi program határozza meg a távot és a célt.

Készítsd el weboldaladat ingyen!