Rendelhető programok

Személyre szabott programot szeretnél? Olyat, amiben szerepet kap a mozgás és a kellemes kikapcsolódás, esetleg gasztro élményekkel tarkítva?

Kiknek ajánlom rendelhető programjaimat?

  • baráti társaságoknak
  • munkahelyi közösségeknek
  • civil szervezeteknek
  • családoknak
  • táborozó felnőtteknek és gyerekeknek
  • települési rendezvények betétprogramjaként

Gyalog- és Nordic Walking túrák

Csapatra szabott programok esetében előszeretettel ajánlom a gyalogtúrákat, hiszen amellett, hogy a résztvevők mozognak és élményeket gyűjtenek, a kényelmesebb szakaszokon tudnak egymás mellett haladni, beszélgetni, együtt nevetni.

Kerékpártúrák

Sportosabb közösségeknek ajánlom, olyanoknak, akik mindennapjainak egyébként is része a fizikai aktivitás. Olyan közösségeknek célszerű kerékpártúrát rendelni, akikben él a teljesítés iránti vágy és emellett látnivalókkal és gasztro élményekkel is szeretnének töltődni.

Vízi-, SUP és sárkányhajó túrák

Egy átlagember nem mindennap indul vízitúrára, ezért ez nagy különlegesség lehet a csapat számára. Aki vízitúrát választ, a legnagyobb biztonság és odafigyelés mellett gazdagodhat sok-sok élménnyel.

Fitnesz edzések és programok

Zenére mozogni a legtöbbek számára óriási élmény. Családi napok, városi rendezvények kiváló betétprogramja lehet, ahol gyerekek és felnőttek együtt mozoghatnak az egészség jegyében.

Projektek, egészségnapok és előadások

EFOP-os és TÁMOP-os projektek bonyolítása
Hogy kit mi indít el egy egészségesebb életvitel felé, az nagyon változó, lehet ez akár egyetlen mondat is, ezért sohasem felesleges az egészségről beszélni.
Iskolai, munkahelyi vagy települési rendezvényekre szabott előadásaimmal igyekszem az egészséges életvitellel kapcsolatos tapasztalataimat úgy átadni, hogy az vonzó legyen a résztvevők számára.

Készítsd el weboldaladat ingyen!