Rövid bemutatkozás

Szia!

Györki Erika vagyok, a Gasztro Bicikli brand alapítója, Sárospatakon élek. Ha úgy döntesz, hogy szeretnél részese lenni mindannak a jónak, amit a Zemplénben történő mozgás, a gasztronómia és a társaságban töltött idő nyújthat a számodra, akkor bizonyos, hogy lesz szerencsénk személyesen is találkozni,

de addig is néhány szó rólam

A mozgás, a sport életem szerves része. Már gyerekként sokat sportoltam, úsztam, szertornáztam, kézilabdáztam, később pedig aranyjelvényes atlétaként képviseltem iskolámat.

Napjainkban testnevelés szakos középiskolai tanárként tevékenykedem, aerobik órákat: fitball-, step- és gerinctréninget, Pilatest, valamint Nordic Walking foglalkozásokat tartok.

Gasztro túrákat immáron 15 éve szervezek, akkoriban a szónak még divatja sem volt, én pedig az eltelt 15 év alatt sem fogytam ki az öteletekből, hiszen mozgásra, a minőségi gasztronómiára és a jókedvre mindig szükség van az életünkben.

Gyere és tarts velünk a programjainkon te is!

Mozgás és sok-sok élmény...

Térségünk, a Zemplén rendkívül sok rejtett látnivalót és különleges élményt rejt, mellyel csodás és maradandó élményt tudunk szerezni az ide látogatóknak. Szervezésem során első perctől ötvöztem a mozgásélményt a látnivalók megtekintésével, de azt hiszem teljesen természetes, hogy aki fizikailag teljesít, annak a legpazarabb ellátást igyekszünk biztosítani, hogy íz-élménye is visszacsábítsa őt a későbbiekben környékünkre. 

Gasztro élményekkel tarkítva...

Legyen szó gyalogos-, vízi- vagy kerékpártúráról, minden esetben "gasztro" túrára érkezik a vándor, hiszen programjaink egyik fő célja, hogy a látnivalók megtekintése mellett olyan helyeken étkezzünk vagy olyan ételt fogyasszunk el, akár egy csónakban, mely táj-jellegű helyi specialitás.
Szervezéskor nem csak a leghíresebb éttermeket, pincészeteket keressük, hanem az eldugott kistelepüléseken pl. azt a Mari nénit is meglátogatjuk, aki a legízesebb lekváros buktát süti nekünk a kemencéjében, vagy Pista bácsit, aki a 'bio' sajtjaival és a saját borával kápráztat el bennünket.

Társadalmi szerepvállalás
az Árpád Vezér Diáksport Egyesület élén

Az Árpád Vezér Diáksport Egyesület elnökeként nem csak a székhelyül szolgáló gimnázium diákjainak, hanem társadalmi csoportok fizikai és mentális egészségének a fejlesztéséhez is szeretnék hozzájárulni.

Szabadidős programjainkkal térségi szinten biztosítunk lehetőséget arra, hogy a nyugati társadalmakhoz hasonlóan a mozgás és az egészség státusz-szimbólum legyen és a fontossága felértékelődjön.

Társadalmunkban sokan szeretnének hosszú boldog életet élni, a közgondolkodásban viszont egyelőre még a boldog élet az anyagi javakban való bővelkedést jelenti. Ám egyre többen ismerik fel, hogy a fizikai és mentális egészség az alapvető boldogság-forrás, melynek köszönhetően nagyobb valószínűséggel érhető el a hosszú, de a boldogabb és teljesebb élet mindenképpen. Ezt a társadalmi szükségletet sok embernél első lépésként megfogalmazni és tudatosítani kell, majd utat mutatni és lehetőséget biztosítani számukra a testgyakorlásra és a közösségi élmények megélésére. 

3-tól 99-éves korig sokféle rendezvénnyel kívánjuk elérni az embereket, feltérképezzük szokásaikat, s ahhoz igazítva igyekszünk megszólítani őket.

Egyre többen csatlakoznak

Tevékenységünk társadalmi hatása az elmúlt 15 évben kézzelfogható, hisz kialakítottunk egy olyan rendszert, melyhez egyre többen csatlakozhatnak korra és nemre való tekintet nélkül és a lehetőséggel élve egyre többen csatlakoznak is térségi szinten. Programjaink a média megjelenések segítségével egyre több emberhez eljutnak, akik látva és megértve céljainkat, szívesen kapcsolódnak be és vesznek részt közösségi szabadidős-sport programjainkon.

Készítsd el weboldaladat ingyen!